JÖVŐFIKCIÓK

A SZEM REZONÁTOR KIVÉTELES ÉLMÉNYT KÍNÁL. A NÉZŐKET UTAZÁSRA HÍVJA HÁROM, JÖVŐBEN JÁTSZÓDÓ, FIKTÍV FORGATÓKÖNYV SEGÍTSÉGÉVEL. A FORGATÓKÖNYVEK STIMULÁLJÁK A KÉPZELETET, KIRAJZOLJÁK AZ ÖNREFLEXÍV UTAZÁS TERÉT, BEVONJÁK A NÉZŐT A JÁTÉKBA, ÉS ARRA BUZDÍTJÁK, HOGY VEGYE ÁT AZ IRÁNYÍTÁST.

VÁLASSZON ÚTVONALAT A HÁROM FIKTÍV JÖVŐFORGATÓKÖNYV KÖZÜL.

TALÁLJON KI EGY KÉRDÉST… KÉPZELJE EL A VÁLASZT… INDULJON AZ UTAZÁS!

Affektív
fejvadász
Unalomgépezet Önterápia
Nagyon kivételezett helyzetben van. Megkaphatja az engedélyt a munkaerő-felvételi értékeléshez. Gratulálunk. A Szem rezonátorban kell maradnia, hogy átvegye az irányítást és elérje a célját. Keresse a csendet. Hiszen az Ön végcélja a csend. A Szem rezonátor készen áll. Lépjen be. Nézzen körül; 2052-ben vagyunk. Egyszerűen minden a rendelkezésére áll, a legtisztább bőségben. Minden változik maga körül, folytonosan, egy időben. Hadd üdvözöljük Önt legújabb termékünk, az Unalomgépezet próbamenetén. Üdvözöljük a kezdet kezdetén. Meg fogjuk gyógyítani Önt. Segítsen, hogy segíthessünk. Összpontosítson magára. A Szem rezonátor készen áll a fogadására.

AZ IRÁNYÍTÁS ÉLMÉNYE

AZ IRÁNYÍTÓHELYISÉG A HATALOM SZENTÉLYE, AMELY KIALAKÍTÁSA RÉVÉN AZ IRÁNYÍTÁS FOKOZOTT ÉLMÉNYÉT NYÚJTJA. A SZEM REZONÁTOR EZZEL SZEMBEN A BELSŐ KONTEMPLÁCIÓT AKTIVÁLJA, AMELYBEN A NÉZŐ GONDOLATAI, MAJD SZÁNDÉKAI IS AZ IRÁNYÍTÓ SZEREP MEGSZERZÉSÉRE ÖSSZPONTOSULNAK, AMELYET VÉGÜL EL IS ÉR. BIERBAUER IRÁNYÍTÓHELYISÉGE VEZÉRLI A VÁROS ENERGIAELLÁTÁSÁT, ÉS EZÁLTAL REZONÁL AZ EMBEREK ÉLETÉVEL; A SZEM REZONÁTOR AZ EGYÉN KEZÉBE ADJA AZ IRÁNYÍTÁST AZZAL, HOGY Ő FELEL A KÖRÜLÖTTE ZAJLÓ VIZUÁLIS ESEMÉNYEKÉRT [ÁLTALÁBAN A KÜLVILÁG ESEMÉNYEI DÖNTENEK ARRÓL, HOGY HOVÁ NÉZZEN A SZEM]; EBBŐL AZUTÁN OLYAN ÉRZELMI UTAZÁS LESZ, AMELY AZ EGYÉN BELSŐ ÉLETÉVEL KERÜL REZONANCIÁBA.

BIERBAUER VÍZIÓJA, HASONLÓAN A SZEM REZONÁTORÉHOZ, OLYAN SPEKTAKULÁRIS ÉLMÉNY MEGTERVEZÉSE VOLT, AMELYNEK RÉVÉN AZ EGYÉN BELELÁTHAT A JÖVŐBE, ÉS MAGÁRÓL IS MEGTUDHAT VALAMI ÚJAT. A TECHNOLÓGIA [AZ ELEKTRONIKUS KAPCSOLÓSZEKRÉNYEK AZ IRÁNYÍTÓHELYISÉGBEN, ILLETVE A SZEM REZONÁTOR SZEMKÖVETŐ TECHNOLÓGIÁJA] PUSZTÁN ESZKÖZ, AMELY LEHETŐVÉ TESZI A KAPCSOLÓDÁST. VÉGEREDMÉNYBEN AZ ÜVEG ÉS RÉZKUPOLÁK HOZZÁK LÉTRE A TÖBB ÉRZÉKRE HATÓ, TOTÁLIS UTAZÁST.